A BoltÉrtékelő.hu Szabályzata és Jogi Nyilatkozata
 
 


Azzal, hogy Ön használja a BoltÉrtékelő.hu szolgáltatásait, egyet kell értenie szabályzatunkkal. Amennyiben Ön nem ért egyet, kérjük ne használja szolgáltatásainkat.

ÉRTÉKELÉSEK
Az értékelések, amelyeket oldalainkon olvashatnak kétféle forrásból származnak. Egyrészt azoktól a vásárlóktól, akik a vásárlásuk után közvetlenül véleményezik a webáruházat, illetve aktuális vásárlásukat, másrészt azoktól, akik oldalainkon véleményt írnak korábbi vásárlásukkal kapcsolatban. Ezek az információk hasznosak lehetnek azoknak, akik használni szeretnék őket, másrészt nincs arra garancia, hogy a webáruház teljesítési szintje azokhoz hasonló lesz, mint ahogy azt az értékelésekből várható lenne.

A felhasználó, aki értékelést ír egy áruházról egyetért azzal, hogy valós és pontos értékelést ad az áruházról egy VALÓS vásárlása alapján és nem befolyásolja, manipulálja, torzítja az értékelést azzal,hogy valótlan adatokat állít.

Továbbá a felhasználó egyetért azzal, hogy nem ír olyan értékelést, ami valótlan állításokon alapszik, valamint az értékelésben nem használ vulgáris kifejezéseket, személyek ellen irányuló kijelentéseket, vagy egyéb olyan állítást, amely valakinek a személyiségi jogait sérti, nem ad ki semmilyen személyes jellegű információt, mint pl. valakinek a címe, vagy bankkártyaszáma, és nem tesz semmilyen támadó jellegű, vagy az értékelés szempontjából nem oda illő kijelentést.

Azzal, hogy a felhasználó értékelést ír egy áruházról, kijelenti, hogy az értékelése valós vásárlási tapasztalatokon alapszik és tudomásul veszi, hogy az értékelést a BoltÉrtékelő.hu bármely esetben eltávolíthatja, amennyiben az sérti a BoltÉrtékelő.hu szabályzatát és minden ilyen döntés a BoltÉrtékelő.hu részéről végleges.

Felhasználó tudomásul veszi, hogy a valótlan adatok közlése hitelrontásnak minősül, mely a magyar törvények alapján büntetendő cselekmény.

JOGI NYILATKOZAT
A BoltÉrtékelő.hu nem felelős semmiféle olyan cselekvésért, ami akár teljesen vagy részben a BoltÉrtékelő.hu weboldalán található információkon alapszik, valamint nem vonható felelőségre semmiféle veszteségért, kárért, ami bármely olyan áruházat ér, amely megjelenik a BoltÉrtékelő.hu weboldalán. A BoltÉrtékelő.hu weboldalon szereplő bármely információért, szolgáltatásért, termékért vagy hivatkozásért és bármely ezekhez kapcsolódó tevékenységért a BoltÉrtékelő.hu nem vállal felelősséget.

Ezen kívül a BoltÉrtékelő.hu nem vállalja, hogy az oldalain szereplő bármilyen adat, információ pontos és teljes egészében megfelel a valóságnak. Továbbá az online vásárlás dinamikus voltának köszönhetően bármilyen információ az oldalon megváltozhat bármiféle előzetes értesítés nélkü

PARTNER WEBOLDALAK
Weboldalunkon, értékelő lapjainkon, vagy bármely más szolgáltatásunkban szerepelhetnek hivatkozások más weboldalakra. A felhasználó tudomásul veszi, hogy a BoltÉrtékelő.hu nem felelős ezen oldalak elérhetőségéért, vagy az információkért, amely ezeken az oldalakon található. Amennyiben a felhasználó a BoltÉrtékelő.hu-n keresztül egy más által birtokolt weboldalra jut, onnantól kezdve az adott oldal jogi nyilatkozata, szabályzata és adatvédelmi elveli a mérvadóak.

EGYÉB RENDELKEZÉSEK
A BoltÉrtékelő.hu-n megjelenő bármely szöveg, tartalom, hivatkozás a BoltÉrtékelő.hu tulajdonát képezi és csak a BoltÉrtékelő.hu beleegyezésével jeleníthető meg bármilyen más oldalon, médiában.

(Utolsó frissítés: 2005. július 1.)

 

 
 
 
 
 

2003-2005 © BoltÉrtékelő.hu.
Minden jog fenntartva.